filmdags

filmdags!

Berättelsen om Brad och Abby Cairn, perfekta föräldrar med en lägenhet på Manhattan vars perfekta liv börjar krackelera när deras andra barn, Lily, föds. En kort tid efter Lilys hemkomst börjar en mörk sida visa sig hos deras son, Joshua


JAA! VÅÅÅR!

var i stallet, red ett hårtpass dressyr i ridhuset ! verkligen varmt ute nu asså :O när jag kom hem gick jag till ica o köppte lite godis o grejer mamma bad mig köpa också, då började de regna! wohoo!  äntligen, och de var inte vilket regn som helst utan de var vårregn, kände de på lukten (: haha, sen sjöng fåglarna jätte fint också, SÅ NU ÄR DEVår. kunde rida i bara flis också, fast de gjorde ja såklart inte, vill inte bli sjukare xD


sjukt sjukare skit sjukt!

okej, är det bara jag som tycker det känns fel? kolla in: www.plasticheart.blogg.se DET ÄR JU FAN SJUKT!, ni måste nog börja läsa från början för att förstå.. jag blir chockadd, att ungdommar kan ha de sådär trodde jag bara fanns på film eller i böcker? usch.

pappa, vet du vad jag vill ha här näst? (a)..

Okej det här vill michelle ha till sommarn (:

skor:

                
converse 499:-                    bjrönborg 499:-

t-shirt:

  
Roxy 449:-                 Roxy 399:-

tjocktröja:
                
Roxy 849:-                       Roxy 899:-              Roxy 899:-

Vårjacka:


1499.-

godmorgon, eller godeftermiddag.

hej hopp! vaknade vid 12 idag,mkt skönt. fortfarande sjuk.. suck! pappa köpte B-vitamin till lucky idag, måste ut och fixa till han lite idag bara.. är nog för sjuk för att rida så det blir nog att släppa lös han i ridhuset med tobbe.
Pappa kör förstås! Nej nu ska jag kolla på kläder jag vill ha^_^ lägger in senare (:


vår?


långtråkig dag.

jo idag har man ju vart sjuk.. hes och känns som om de är en stor klump i halsen.. vaknade runt 11, då jag satt vid datorn, åt frukost och såg på tv.. sen gick jag till ica köpte masssa gott, tex glass,chocklad,chockladpudding och en  bulle, hyrde oxå en film.


märkte också att våren är här!! få se hur länge den stannar den här gången? borde inte komma någon snö i april i alla fall.. och om det gör det så borde snön inte ligga kvar i alla fall.

Inge stall idag, lucky får vila och jag måste bli friskare. Går inte till skolan imorn heller, alltid bra att vara hemma en extra dag då jag inte är fullt frisk än.


tillbaka i bloggvärlden!

JA, ni ser verkligen rätt! Jag michelle lundh är tillbaka i bloggvärlden! men jag kan inte lova att jag stannar länge.. haha. kan ju börja med att övertyga er varför jag säger så, föreförsta har jag inte så mycket tålamod för sånt här.. för det andra så har jag redan bilddagboken där jag känner mig hemmastad och företredje så har jag försökt att "driva" en blogg i typ 3år nu?, sjukt. JA! Första gången typ början av 2007 då jag tröttnade efter några veckor bara.. sen 2008, höll i nåra månader, tröttnade och startade  ny på typ sommarn 2008 och tröttnade efter några månader och nu är jag tillbaka för att vara aktiv i några eh.. dagar,veckor KANSKE månader. haha vi får väll se :) kan inte heller lova att vara aktiv varje dag.. bara då jag orkar! har fixat lite på bloggen som vissa kanske har märkt.

RSS 2.0